Nederlandse Tafeltennisbond


NTTB en VVTT organiseren interessante bijscholingen tijdens WK 4-5-2011

De Vereniging van Tafeltennis Trainers (VVTT) en de NTTB organiseren tijdens de WK tafeltennis van 8 t/m 15 mei in Rotterdam een aantal bijscholingen en bijeenkomsten. Het volgen van bijscholingen is voor trainers noodzakelijk om de kwaliteit van het training geven hoog te houden en voor het behoud van de licentie voor trainers.

Een week lang is Ahoy Rotterdam het centrum van de wereld op tafeltennisgebied. Tijdens de Wereldkampioenschappen Tafeltennis strijden de beste spelers en speelsters ter wereld tegen elkaar in vijf verschillende klassen. Er worden ongeveer 700 deelnemers uit 140 landen verwacht.

Naast veel toptafeltennis is er een uitgebreid side programma. In samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond organiseert de Vereniging van Tafeltennis Trainers (VVTT) een aantal bijeenkomsten voor trainers en andere belangstellenden.

De volgende bijeenkomsten zullen worden gehouden: Zondag 8 mei 13.30-16.30: Coachen topsporters (Paul Haldan) Dinsdag 10 mei 19.30-22.00: Werving en Behoud (Peter Boon/Theo Rieken) Woensdag 11 mei 19.30-22.00: Meisjestafeltennis (Ingrid Koppelman) Zaterdag 14 mei 19.30-22.00: Topsport (Michel Gadal, technisch directeur Franse bond)

Vier bijscholingen met zeer interessante thema's en gegeven door zeer ervaren trainers, ex-internationals en medewerkers. Combineer een dag geweldig tafeltennis met het opdoen van nieuwe kennis en schrijf je in. Iedereen die belangstelling heeft mag inschrijven.

Kijk op www.vvtt.nl en download de informatie en aanmeldingsformulieren. U kunt ook een mail sturen naar Frank du Bois. De formulieren zullen u dan toegestuurd worden.

NTTB/VVTT