Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Almere, april 2011

Laatste voorstelling KIND van Alexandra Broeder op 8 mei in Schouwburg Almere

De tournee van KIND is bijna ten einde. Deze onheilspellende jeugdtheatervoorstelling met een horrorachtig randje speelt voor de allerlaatste keer op 8 mei in Schouwburg Almere.

Vanaf oktober vorig jaar toerde KIND langs de Nederlandse theaters en speelde in maart nog op een theaterfestival in Zürich. De tournee loopt nu ten einde en de laatste voorstelling is op zondag 8 mei in Schouwburg Almere. Dit is de laatste kans om KIND te zien.

Een wereld met een duister randje
KIND is een familievoorstelling gespeeld door 7 kinderen uit Almere tussen de 8 en 13 jaar, over de fantasiewereld die kinderen soms betreden om hun eigen wereld te ontvluchten. Een wereld met een duister randje die niet helemaal blijkt te zijn wat hij lijkt. 'Wat lief en onschuldig is, krijgt hier nachtmerrieachtige allure. Het maakt van KIND schurend kindertheater dat aangenaam uit de pas loopt met alles wat geruststelt en entertaint.' (Parool 17-02-2011)

Prijs voor Alexandra Broeder
De regisseur van KIND, de theatermaakster Alexandra Broeder, won in september 2010 het eerste Theater Stipendium van het Prins Bernhard Cultuurfonds voor haar voorstellingen, waarin uitsluitend kinderen meespelen.

De laatste voorstelling van KIND is op zondag 8 mei om 16:00u in Schouwburg Almere. Kaarten reserveren via het bespreekbureau: bespreekbureau@schouwburgalmere.nl of 036-8455555.

BonteHond is hét jeugdtheatergezelschap en productiehuis in Flevoland/Almere, met een uitgesproken beeldende, fysieke stijl. Eigenzinnig theater van nieuw en ervaren talent. BonteHond speelt in het theater, op locatie, in het klaslokaal en op festivals voor jong en volwassen publiek

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht