Ingezonden persbericht


KIM-LIAN IN DE MALING GENOMEN IN UPSIDE DOWN
Upside Down, zondag 8 mei om 21.53 uur op Nederland 3

Aanstaande zondag om 21.53 uur wordt bekend en onbekend Nederland weer in de maling genomen in Upside Down. In het candid-programma keren vier jongens met het syndroom van Down de wereld even om. Door grappen uit te halen, laten zij zien dat Downers allesbehalve zielig zijn. De verborgen camera registreert genadeloos de reacties van gasten als ze door Sjoerd, Michiel, Rutger en Rick voor de gek worden gehouden. Hoe reageert Kim-Lian van der Meij als haar fotoshoot wordt verstoord door twee 'medewerkers'? Meer informatie staat op www.eo.nl/upsidedown.

In de aflevering van aanstaande zondag presenteren twee van de mannen van Upside Down zich als politieagenten. Nietsvermoedende burgers rijden op klaarlichte dag door het dorp en worden door hen staande gehouden. Ook al hebben de automobilisten geen druppel gedronken, toch worden zij gedwongen om recht over een lijn te lopen en al hinkelend op een toeter te blazen. Bovendien laten zij zich hun kenteken afnemen. Waarom pikken zij dit alles? Het antwoord is simpel: agenten met Down komen nu eenmaal bijna overal mee weg.

Caroline test in de viskraam hoe mensen op haar handicap -Gilles de la Tourette- reageren als de vissen letterlijk in het rondvliegen.

Musicalster Kim-Lian van der Meij krijgt het zwaar te verduren tijdens een fotoshoot als twee 'medewerkers' die volledig in het honderd laten lopen.

Upside Down, zondag 8 mei om 21.53 uur op Nederland 3. Presentatie: Mirjam Bouwman.


---

Noot voor redactie,