Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 12.40 uur

Utrecht, 08-05-2011

Glas in gezicht

AMERFOORT De politie heeft in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 mei rond 03.00 uur een 19-jarige man uit Leusden aangehouden op verdenking van de mishandeling van een 19-jarige inwoner van Baarn. In een horecagelegenheid aan de Lavendelstraat was een woordenwisseling ontstaan tussen de mannen, waarbij de man uit Leusden een glas in het gezicht van het slachtoffer had gegooid. Het slachtoffer raakte gewond en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De man uit Leusden is aangehouden en ingesloten op het politiebureau voor verhoor.

Vrouw beroofd van sieraden

AMERSFOORT Zaterdagmiddag 7 mei rond 15.10 uur beroofde een nog onbekend gebleven man een 48-jarige vrouw uit Amersfoort bij de Kattenbroekerweg/Rederijkespad van haar sieraden.

De dief viel de vrouw van achteren aan en rukte haar sieraden weg. De vrouw raakte hierbij gewond. De dader is weggevlucht in de richting van de Paladijnenweg. Deze weg loopt parallel aan het Rederijkespad, waar het slachtoffer liep.

De politie onderzoekt de beroving en vraagt getuigen die meer kunnen vertellen, contact op te nemen via 0900-8844.

Signalement dader:


- noord-Afrikaans uiterlijk


- snor


- ong. 25 jaar


- droeg een blauw/wit gestreept shirt

Persoon beroofd bij pinautomaat

AMERSFOORT In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 mei is een persoon (leeftijd en woonplaats onbekend) bij een pinautomaat beroofd van zijn geld.

De politie onderzoekt de beroving en vraagt getuigen die meer kunnen vertellen, contact op te nemen via 0900-8844.

Signalement dader:


- skaterstype


- 15 à 16 jaar oud

- kort donker haar

- zwart t-shirt

- zwarte 3/4 broek tot iets boven de enkels
- zwarte gympen