Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 08-05-2011

Verdachte van brandstichting aangehouden

GOIRLE: De politie hield zondag rond 06.00 uur een 21-jarige inwoner van Goirle aan voor brandstichting. De politie kreeg om 05.34 uur melding van een brand aan de Kempenlaan. Daar bleek brand te zijn in de achtertuin van een woning. Op de Hoogeindsweg en de Lindengaard werden in totaal nog drie branden ontdekt. Het ging om een container, bosschages en schuttingen. Op de Lindengaard werd de 21-jarige man aangehouden. Hij had een warrig verhaal en is aangehouden. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Van de gedupeerden zal aangifte worden opgenomen.

Agenten gebruiken pepperspray bij aanhoudingen

TILBURG: Een 34-jarige en twee 33-jarige mannen uit Tilburg zijn zondag rond 01.00 uur aangehouden aan de Heuvel. De drie werden geweigerd bij een horecagelegenheid en waren het hier niet mee eens. De drie wilden de gelegenheid niet verlaten, waarna personeel de politie belde. De mannen verlieten het pand, maar bleven op het terras staan. Hier wilden ze niet meewerken en op een gegeven moment gaf een van de mannen een agent een duw. Hierna ontstond een strubbeling op het terras, waar op dat moment nog veel mensen aanwezig waren en werden de drie aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Twee van hen boden verzet bij hun aanhouding en agenten voelden zich genoodzaakt pepperspray te
gebruiken. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor.

Snorders bieden agenten in burger taxi aan

TILBURG: De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie verdachten aangehouden voor het aanbieden van illegale taxiritten. De drie boden de agenten in burger een taxi aan voor een gering bedrag. Ze zijn aangehouden en verhoord op het politiebureau. Hierna zijn de drie in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. Reden voor de actie waren meldingen van taxichauffeurs over het grote aantal illegale taxichauffeurs in het uitgaansgebied.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 08-05-2011 15:31 | © Regio Midden en West Brabant |