Politie Zeeland


---


748-2011 Motor gestolen in Oostkapelle
Zaterdagmiddag werd vanaf de Duinweg een motor gestolen.
De eigenaar had zijn motor rond 14.30 uur afgesloten achtergelaten op parkeerplaats de Vier Hoogten. Toen hij rond 16.45 uur weer terugkwam, bleek zijn motor te zijn gestolen. Het betreft een donkerblauwe Yamaha FJR met zijkoffers voorzien van het Belgische kenteken MUY-066.

749-2011 Rijbewijs ingevorderd, Bruinisse
Tijdens een alcoholcontrole op de Philipsdam is zaterdag rond 22.45 uur een 53-jarige automobilist uit de gemeente Tholen betrapt op rijden onder invloed.
De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau in Zierikzee voor de ademanalyse. Daaruit bleek dat hij drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

750-2011 Brandstichting woning, politie zoekt getuigen
Aan de Vreedenburg in Middelburg is zondag een molotovcocktail door een ruit van een woning gegooid. Hierdoor is er in de gang brand ontstaan.
De bewoner lag te slapen en hoorde rond 01.00 uur een grote knal en glasgerinkel. Bleek uit de richting van zijn voordeur te komen. Ruit was vernield en er was een brandje ontstaan in de gang. De bewoner belde meteen de brandweer en de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen stond de man al buiten, hij was ongedeerd. Het brandje werd door agenten geblust. Ook de brandweer is nog ter plaatse gekomen maar die hoefde geen actie te ondernemen.

De politie is op zoek naar getuigen of naar mensen die meer informatie kunnen verstrekken over de dader(s). Zij kunnen bellen met 0900-8844.

751-2011 Auto gestolen in Terneuzen
Zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur is vanaf de Kennedylaan een personenauto gestolen,
De auto, een grijze Skoda Fabia met kenteken 09-NN-VN, stond geparkeerd voor de Gamma.





Politie Zeeland