Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 08-05-2011

's-Hertogenbosch - Op zondagmorgen omstreeks 01.30 uur werden een 18-jarige Bossche vrouw en een 23-jarige vrouw uit Maastricht aangehouden na een vechtpartij in een café aan de Parade. Tijdens het vervoer door de politie naar het bureau beledigde de Bossche ook nog een agente.

's-Hertogenbosch - Op de Parade is om 04.00 uur een 39-jarige man uit Vleuten aangehouden voor vernieling. De man had met een zwarte stift een muur van een café beklad.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zondagochtend omstreeks 03.30 uur een 21-jarige man uit Vught aangehouden voor mishandeling. De man had in een café aan de Korteputstraat een 23-jarige man uit Eindhoven geslagen. Het slachtoffer had behoorlijk letsel in zijn gezicht. De verdachte vluchtte weg en ging naar een café aan de Parade. Hier kon hij door portiers aangehouden worden. De man is in verzekering gesteld in het kader van 'weekendje weg'. De politie onderzoekt de zaak.

's-Hertogenbosch - Zondagochtend om 04.00 uur is op de Kruisstraat een 41-jarige Bosschenaar aangehouden. De man stond te wildplassen en kreeg hiervoor een bekeuring. De man kon zich niet legitimeren en werd aangehouden. Een 30-jarige Bossche vrouw bemoeide zich met de aanhouding door een agente weg te trekken. Daarop werd de vrouw ook aangehouden. Een andere omstander, een 40-jarige Bosschenaar, vond het nodig om agenten uit te schelden. Ook hij werd aangehouden.