Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 13.10 uur

Utrecht, 08-05-2011

Hennepkwekerij

VEENENDAAL In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 mei nam de politie rond middernacht een kijkje in een woning aan de Edelvalk. Op basis van binnengekomen informatie en eigen waarneming had de politie het sterke vermoeden dat er in de woning een hennepkwekerij aanwezig was.

De politie trof in de woning inderdaad een hennepkwekerij aan en heeft die ontmanteld. Medewerkers van Eneco zijn ook ter plaatse geweest om de elektra te ontkoppelen.

Verkeersongeval

RENSWOUDE Bij een eenzijdig ongeval op de Daatselaarseweg is zaterdagavond 7 mei rond 20.50 uur een 18-jarige man uit Renswoude gewond geraakt. De bestuurder reed vanuit Barneveld richting Renswoude toen hij in een slip raakte en de macht over het stuur verloor. De man kwam tegen een boom tot stilstand.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Dde politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeval.

Man probeert agent te slaan

VEENENDAAL In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 mei probeerde een 30-jarige man uit Veenendaal een agent te slaan. Agenten spraken de man aan omdat hij aan het wildplassen was. De Veenendaler, duidelijk onder invloed van alcohol, was hier niet van gediend en probeerde de politieagent te slaan en te duwen. Hij werd vervolgens aangehouden. De verdachte verzette zich heftig en is geboeid overgebracht naar het politiebureau.

Proces-verbaal tegen de man wordt opgemaakt.