KNHS

Van der Schans wint Grote Prijs van San Giovanni in Marignano 8 mei 2011

SAN GIOVANNI IN MARIGNANO (KNHS) - In de Grote prijs van San Giovanni in Marignano, gelegen bij de Italiaanse stad Rimini, kwam Wout-Jan van der Schans (Nijkerk) met Eurocommerce Seoul als eerste over de eindstreep in de Grote Prijs, in een tijd van 35.08 sec.

De Italiaan Emilio Bicocchi realiseerde met Kapitol d'Argonne exact dezelfde tijd, waardoor beide ruiters als winnaar werden gehuldigd. Daarmee werden voor de tweede maal in korte tijd (drie weken geleden in de Grand Prix Hermes in Parijs toen de Belg Rik Hemeryck en de Duitser Christian Ahlmann exact dezelfde tijd noteerden) twee winnaars gehuldigd van de Grote Prijs, waardoor er weer sprake was van een Dead Heat. De derde plaats werd ingenomen door de uit Mexico afkomstige ruiter Lambre Santiago met Insul Tech Wanomi van de Aard.

Ben Schröder (Tubbergen), die met de goedgekeurde KWPN dekhengst BMC Unaniem eveneens twee foutloze rondes afwerkte, eindigde als zevende. Don Korterink (Sint Michielsgestel), die in de eerste manche foutloos wist te blijven, noteerde in de tweede omloop met Udor een springfout en eindigde als 14de.

Jacob Melissen,
In opdracht van de KNHS

Meer info zie: www. horsesrivieraresort.com

Uitslag Grote Prijs (1.50m):


1) Emilio Bicocchi (Ita) - Kapitol d'Argonne - 0 / 0 - 35.08
1) Wout-Jan van der Schans (Nijkerk) - Eurocommerce Seoul (Thunder van de Zuuthoeve x Lander II) - 0 / 0 - 35.08
3) Santiago Lambre (Mex) - Insul Tech Wanomi van de Aard - 0 / 0 / 35.52
7) Ben Schröder (Tubbergen) - BMC Unaniem (Numero Uno x Voltaire) - 0 / 0 - 37.58
14) Don Kortrink (St. Michielsgestel) - Udor (Germus R x coriander) - 0 / 4 - 39.42

Foto Wout-Jan van der Schans en Seoul door : www.melissen.net