Gemeente Ede

woensdag, 4 mei 2011

Wegwerkzaamheden Griftweg, Trapjesweg en Kade

De gemeente Ede start maandag 9 mei met werkzaamheden aan de Griftweg, Trapjesweg en de Kade.

Werkzaamheden


* Griftweg:
Tussen de Veenendaalseweg en de Binnenweg gaan we scheuren en randschades in het asfalt herstellen. Tussen de Kade en de Binnenweg wordt de gehele rijweg voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Ook komen er verkeersdrempels van asfalt.
* Trapjesweg:
Op diverse locaties worden schades aan de asfaltverharding gerepareerd.

* Kade:
Tussen de Schutterweg en de provinciale weg N224 gaan we de gehele rijweg voorzien van een nieuwe asfaltlaag met rode fietsstroken. Ook worden er verkeersdrempels en -plateaus aangelegd.

Planning

Het werk voeren we in fases uit:

* Griftweg en Trapjesweg: van maandag 9 mei tot en met vrijdag 27 mei. De werkzaamheden aan de Griftweg duren ruim twee weken, de werkzaamheden aan de Trapjesweg ongeveer een halve week.
* Kade: van maandag 30 mei tot en met vrijdag 17 juni.

Deze planning is globaal en mede afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgangssnelheid van het werk. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf BRUIL infra BV uit Ede. De bewoners in het gebied ontvangen voorafgaande aan de werkzaamheden nog een brief van de aannemer met meer gegevens over de planning, bereikbaarheid, contactpersonen en eventuele bijzonderheden.

Overlast

Tijdens de werkzaamheden is het beperkt mogelijk om met de auto bij de woningen en bedrijven te komen. Houdt u hier alstublieft rekening mee. Met de hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over de bereikbaarheid in geval van calamiteiten. Omleidingroutes worden met behulp van borden aangegeven.

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u terecht bij Albert Eikenaar, beheerder Asfaltwegen van de gemeente Ede. Zijn telefoonnummer is 06 52 480 541.