Gemeente Overbetuwe


Wijkplatform Elst-Zuid "Onze wijk, Onze zorg"

`Onze wijk, Onze zorg' is het thema van de bewonersavond dat het Wijkplatform Elst-Zuid op maandag 9 mei organiseert voor de inwoners van Elst-Zuid (ten zuiden van de Dorpsstraat en ten westen van de Rijksweg-Zuid). De avond is in `De KultuurKlub' (theater de Kik), Dorpsstraat 39 in Elst. Er is een gevarieerd programma waar inhoud en vermaak hand in hand gaan.

Programma van de avond

De avond wordt geopend door wethouder Jan van Baal. Wijkbewoners krijgen gelegenheid wensen uit te spreken en vragen te stellen over hun directe leef- en woonomgeving aan leden van het college van B&W en aan het bestuur van het Wijkplatform. Een specifiek onderwerp waarover gediscussieerd wordt, is verkeer en verkeersveiligheid in de wijk. Hiervoor worden o.a. wethouder Frits Witjes en wijkagent Bonnie Thomassen uitgenodigd. Dagvoorzitter Bob Roelofs leidt deze discussie.

Tijdens de avond wordt ook een presentatie gegeven door wijkbewoners die iets bijzonders te vertellen hebben, Ton en Ria Huijgen verzorgen een presentatie over de Kibara Hospital Foundation in Afrika. Ook verzorgd Dick van Altena een optreden.

Aanmelden

Wilt u de avond bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via wpelstzuid@kpnmail.nl of via tel. 0481-376370. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom. Om 20.00 uur begint het programma. Voor meer informatie kunt u kijken op www.wijkplatformelstzuid.nl.