Gemeente Baarn

Actie Baarn Schoon

De gemeente maakt straten schoon in het kader van de actie âBaarn Schoonâ. Men wordt dringend verzocht om de auto op de schoonmaakdag niet in het schoon te maken gebied te parkeren. Op die manier kan de schoonmaakploeg overal goed bij. Bewoners van de gebieden waar wordt schoongemaakt zijn al schriftelijk geïnformeerd via een informatiekaart in de brievenbus.

Op bijgaande kaart staan de geplande werkgebieden voor volgende week vermeld. Hieronder leest u de namen van de straten waar wordt schoongemaakt. Voor vragen over de uitvoering van het werk kunt u contact opnemen via meldingen@baarn.nl.

Maandag 9 mei:
Mesdagplein, De Geerenweg, Geerenplein, De Geerenhof, Israëlsstraat, Apolstraat, Blommersstraat, Neuhuysstraat, Parkeerterrein Sportpark Ter Eem.
Bekijk de kaart van het werkgebied

Dinsdag 10 mei:
Zandvoortweg, Jan Steenlaan, Kerkstraat, De Geerenweg, Weteringstraat, Breitnerstraat, Veldheimweg, Thorbeckelaan (tot Cort van der Lindenlaan), De Savorin Lohmanlaan, Wibautlaan, Colijnlaan, Marisstraat, Rembrandtlaan (tot Johannes Vermeerlaan), Vermeerplantsoen, Van der Helstlaan.
Bekijk de kaart van het werkgebied

Donderdag 12 mei:
Zandvoortweg (tussen Prof. Meijerslaan en Plataanlaan), Prof. Krabbelaan, Vinkenhof, Prof. Buyslaan, Prof. Molengraafflaan, J.F. Kennedylaan (tot Prof. Krabbelaan), Nachtegaallaan, Nachtegaalhof. Bekijk de kaart van het werkgebied