Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TEAPARTY met prof. dr. Elbert Dijkgraaf

We're Taxed Enough Already!
Voor ons Nederlanders klinkt de klaagzang van de Amerikaanse Tea Party-beweging toch wat humeurig in de oren. Maar als we in de eigen portemonnee kijken, krijgen we het gevoel alsof de overheid al ons geld opslokt. Waarom dragen wij zoveel uit? Hoe kan dat minder?

Prof.dr. Elbert Dijkgraaf kan deze vragen als geen ander beantwoorden. Hij is hoogleraar empirische economie van de publieke sector aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is hij lid van de Tweede Kamer voor de SGP. Bij Conservatief Café geeft Dijkgraaf zijn visie op een prudent en eerlijk belastingsysteem. Op maandag 9 mei 2011 zal er in het Conservatief Café te Gouda een Tea Party worden gehouden. Het Conservatief Café is in 2009 opgericht en is vanaf het begin een groot succes. Op de circa 4-5 bijeenkomsten per jaar, waar eerder sprekers als dr. Bart Jan Spruyt, Hans Wiegel, Arend Jan Boekestijn, arabist Hans Jansen te gast waren staat debat en ontmoeting centraal. Door gemiddeld 100 a 150 bezoekers worden de avonden bezocht.

De entreeprijs voor de TEA party bedraagt ¤ 12,00 inclusief Tea, Koffie en drankjes. De vaste locatie van samenkomst is Stadscafé De Zalm aan de Markt te Gouda. Aanvang 20.00 uur. Deur open 19.15 uur. Meer info en aanmelding op www.conservatiefcafe.nl

_________________________________________________