Tuinbranche lanceert Nationale Tuinbon

Persbericht van Tuinbranche

Woerden, 19 mei 2011 Vanaf vandaag is de Nationale Tuinbon verkrijgbaar. Gezinsleden, familie of vrienden zijn nu te verrassen met dit praktische cadeau. Het is te koop en te besteden bij alle tuincentra in Nederland. De waarde van de Nationale Tuinbon kan variëren van 10 euro tot maximaal 150 euro.

Met de bon speelt de tuinbranche in op de wens van ontvangers van cadeaus. Onderzoek wees uit dat mensen aan een cadeaubon de voorkeur geven (57%) boven een boek (15%), geurtje (9%) of een fles wijn (8%). Van de cadeaubonnen is de vvv-bon veruit het meest in trek. In de top drie wordt deze door 96% van de respondenten genoemd. Het onderzoek door GFK Benelux Panelservices, in opdracht van Tuinbranche Nederland, toont echter ook aan dat de Tuinbon in goede aarde valt. Vóór het bestaan ervan, scoort de bon al bijna net zo goed als bijvoorbeeld de Nationale Bioscoopbon en wordt in de top drie door 21% van de respondenten genoemd..

De Nationale Tuinbon is een cadeaupas in de vorm van een creditcard. Bij aankoop bepaal je zelf de hoogte van het cadeaubedrag op de bon. Het tegoed is vijf jaar geldig en hoeft niet in één keer te worden besteed. Als voor een deel van de waarde artikelen zijn gekocht, blijft de rest van het saldo op de kaart staan voor een volgende aankoop. De consument kan de (rest)waarde van de bon via www.nationale-tuinbon.nl controleren. Op deze website is de bon ook meer informatie te vinden over de bon, en de deelnemende tuincentra, zoals Groenrijk, Life & Garden en Ranzijn. Tevens is de tuinbon hier online te koop.

De Nationale Tuinbon is een initiatief van Tuinbranche Nederland en wordt vandaag gelanceerd tijdens een kick-off bijeenkomst.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.nationale-tuinbon.nl
Bijlage:
* afbeelding tuinbonpdf




Razende Robot Reporter