Barrie Stevens kan lesgeven niet laten

Persbericht van Schans43

Klundert, Donderdag 19 mei 2011 - De van oorsprong Engelse choreograaf Barrie Stevens is na dat hij met pensioen is gegaan weer gestart met lesgeven. In zijn eigen musicalmasterclasses "So you wanna be a star"geeft hij nieuw talent een kans zichzelf te ontwikkelen en zich te tonen aan het publiek.

Vooral doorgaan:
Van stil zitten is bij het vroegere boegbeeld van De Soundmixshow geen spraken. Toen al had hij oog voor talent. Later heeft hij zich verbonden als directeur van de musicalopleiding bij Fontys Hogeschool te Tilburg. Nu komt hij nog steeds regelmatig nieuw musicaltalent tegen. Veel van deze mensen willen nog niet starten met een dagopleiding. Voor deze mensen en iedereen die zich verder op professionele basis willen ontwikkelen in musical is Barrie nu gestart met het geven van masterclasses.

So you wanna be a star:
Onder de naam "So you wanna be a star" wordt in twintig lessen de drie belangrijkste disciplines dans, zang en drama behandelt. De masterclasses sluiten af met een voorstelling in theater de Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Deelnemers krijgen de kans om op een groot podium te mogen werken en zich aan het publiek te laten zien. Voor de einduitvoering zullen tevens producers, casting directors, regisseurs en choreografen worden uitgenodigd.

Toelating:
Om zoveel mogelijk rekening te houden met het gelijke niveau van de cursisten, zal er op zaterdag 2 juli 2011 audities worden gehouden. Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website:www.soyouwannabeastar.nl. De audities worden tevens in theater de Nieuwe Nobelaer te Etten-leur gehouden.

Links:
http://www.schans43.nl
Organisatie info:

Schans43

Interviewaanvraa g en organisatie via:

Martijn van Tilburg
Schans43
T. 0168-324478
M. 06-25417197
E: info@schans43.nl
W. www.soyouwannabeastar.nl
Persfoto bij gesloten en te verkrijgen via www.soyouwannabeastar.nl