Aruba.com


50 CENT en Kim Cattrall bij het Aruba International Film Festival

Den Haag 12 mei - Tijdens de tweede editie van het Aruba International Film Festival (AIFF) maken rapper 50 CENT en actrice Kim Cattrall, beter bekend als Samantha uit Sex and the City, hun opwachting. Curtis Jackson, alias 50 CENT, doet Aruba aan voor de Caribische première van zijn nieuwste film `Things Fall Apart.' Ook Kim Cattrall zal over de rode loper schrijden en in een exclusieve `In conversation with' sessie over haar langlopende filmcarrière praten. Van 10-16 juni vindt AIFF op het `One Happy Island' plaats in het entertainmentdistrict Paseo Herencia. Kijk voor meer informatie over AIFF op www.arubafilmfest.com

Voor de tweede keer op rij treedt de bekende Italiaanse regisseur en producer Claudia Masenza op als artistiek leider van het AIFF. Masenza was in zijn loopbaan eerder verbonden aan het international geroemde Venice Film Festival en het Rome Film Festival. Het filmfestival op Aruba richt zich op zowel Caribische als internationale films.

Met AIFF wil Aruba laten zien dat het eiland een internationaal middelpunt voor kunst, cultuur en creativiteit is en tevens in staat is om op grote schaal de filmkunst en cinematografie te promoten, begrijpen en waarderen.

Een paradijselijk filmfestival
Het filmfestival biedt bezoekers een internationaal festival in een heuse tropische setting. Op www.aruba.com kan men diverse touroperators vinden die speciale arrangementen voor het filmfestival aanbieden. Wie naast het zien van uiteenlopende films en het bijwonen van sprankelende evenementen ook wil genieten van een welverdiende vakantie, kan zich prima vermaken op één van de vele hagelwitte stranden. Daarnaast zijn er volop sportieve mogelijkheden zoals duiken, snorkelen, een seatrek op de zeebodem, wind- en kitesurfen en golfen. Aruba beschikt ook over een walhalla aan culinaire hoogstandjes en heeft meer dan 200 restaurants op het eiland. Wie nog energie over heeft, kan naar hartenlust winkelen in Oranjestad of zich in het bruisende nachtleven storten, om vervolgens heerlijk bij te komen in één van de vele luxe spa's op het eiland.