Warchild


Klokkendorper Festival voor War Child


1 juni 2011 -
Tijdens het Pinksterweekeinde van 10 tot en met 12 juni 2011 wordt in Aarle-Rixtel het bekende Klokkendorper Festival georganiseerd: drie dagen non-stop muziek in een gezellig Beiers ingerichte feesttent. De inrichting van het festivalterrein zal een metamorfose ondergaan en daarnaast zal het festival in het teken staan van het goede doel: elke bezoeker steunt War Child met een deel van het entreegeld! Op vrijdagavond 10 juni wordt het avondprogramma omgetoverd tot een Kidsprom en wordt de schoolmusical van War Child 'Voor kids gaat de zon op' uitgevoerd.

Klokkendorper voor War Child
Dit jaar krijgt het festival een speciaal tintje. Enerzijds omdat dit de 45e editie van het festival is, anderzijds omdat in 2011 De Klokkendorper 50 jaar bestaat. Het festival zal in het teken staan van het goede doel: elke bezoeker steunt War Child met een deel van het entreegeld. Het doel van De Klokkendorper is om tijdens dit jubileumfestival 1000 kinderen* in oorlogsgebieden te helpen. (* voor 12 euro kan War Child al één kind per jaar helpen).

Programma
Tijdens het festival weekend zal elke avond in het teken staan van een verschillende musicale activiteit. Bekijk hier het volledige programma.

War Child wenst iedereen heel veel plezier tijdens het Klokkendorper Festival en bedankt de gehele organisatie voor het feit dat ze War Child een warm hart toedragen. Succes allen!!