Landelijk Aktie Komitee Scholieren

NIEUWS

ZOMER ALV 10 JUNI

Op 10 juni aanstaande organiseert het LAKS de zomer ALV! Op de komende ALV wordt het nieuwe bestuur aangesteld en presenteren zij hun speerpunten voor het komende verenigingsjaar. Daarnaast zal de penningmeester het jaar- en financieel jaarverslag presenteren en gaan we discuseren over de sollicitatiecommissie. Hoe kies je op de beste manier een nieuw LAKS bestuur? Er komen normaal gesproken tussen de 50 en de 130 leden.

Waarom je moet komen?
Buiten het feit dat het enorm gezellig is, is het ook hét moment dat jij iets te zeggen hebt over de mening van het LAKS en over hoe wij dingen organiseren. Sterker nog: je mag dus kiezen wie jou als scholier een jaar lang vertegenwoordigen. De leden hebben alle macht bij het LAKS. Ook voor nieuwe leden is zo'n ALV zeker een aanrader, de ALV is hét moment om het LAKS maar ook andere leerlingenraden beter te leren kennen.

Presidium
Op 10 juni wordt ook het nieuwe presidium gekozen. Het presidium is de voorzitter van de ALV en zorgen er voor dat de vergadering volgens alle regels verloopt. Als je stukken of moties voor de ALV wilt indienen moet je bij hen zijn. Lijkt het je interessant om hier onderdeel van uit te maken? Dan kun je je op de komende ALV hiervoor verkiesbaar stellen voor het presidium, dat kan op de ALV zelf.

Agenda:
Datum: 10 juni 2011
Tijdstip: 10.30 t/m 17.00
Vergaderlocatie: Trianon, Utrecht
Het LAKS verzorgt een lekkere lunch!

Moties en amendementen (wijzigingen)
Op deze ALV kunnen het bestuur en leden moties en amendementen (wijzigingen) indienen. Wij moedigen iedereen van harte aan dit te doen. Je moet je motie of wijziging op papier zetten en een korte uitleg op de ALV geven. Hier leggen we uit wat het is, neem voor meer info/vragen contact op. Een motie of wijziging dien je in door 'm te mailen naar het presidium (.).
In de bijlage vind je de Meerjarenvisie van het LAKS, staat daar iets in waar je het niet mee eens bent? Dan kun je een amendement schijven! Meer informatie over moties en wijzigingen staat op de website van het LAKS.

HIER vind je de meerjarenvisie van het LAKS

Het is voor leden verplicht om minstens één keer per jaar naar een ALV te komen.
Per school is er geen maximum voor het aantal mensen dat mag komen. Er hebben echter maar twee mensen per school stemrecht en recht op reiskostenvergoeding. De rest van de details en de stukken die we behandelen krijg je de komende weken toegestuurd als je je aan hebt gemeld.

Aanmelden?
Vul het formulier onderaan deze pagina volledig in! Let op dat je voor iedereen het formulier apart invult.
Heb je vragen? Dan kun je Chanine mailen of bellen op . / 06-41820631.

IFRAME:
https://spreadsheets.google.com/a/macvia.eu/embeddedform?formkey=dFJJa0 8tOVdiWTJPWkc0bTktREtZLVE6MQ
Bezig met laden...

Deel |