Tiende Olmenhorst Voorjaarsfair bijna van start

Persbericht van HPR Organisatie BV

Aanstaand Pinksterweekend (10 juni t/m 13 juni) wordt Landgoed De Olmenhorst omgetoverd tot de Olmenhorst Voorjaarsfair. Tijdens deze jubileum editie presenteren ruim 160 deelnemers (meer dan ooit) hun producten zoals woonaccessoires, tuinproducten, lifestyle artikelen en culinaire lekkernijen. Het historische Landgoed de Olmenhorst bestaat uit 17 hectare fruitboomgaarden en ligt in Lisserbroek. De Olmenhorst Voorjaarsfair is een voorjaarsevenement voor het hele gezin en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 10 juni is de fair geopend tot 21.00 uur.

Op vrijdag 10 juni vindt ook voor de vierde keer het Buitenleven Appeltaartfestijn plaats. Een festijn waarin iedereen wordt uitgedaagd de lekkerste appeltaart te bakken. Wie zich op vrijdag 10 juni voor 12.00 uur bij de kassa meldt met een zelfgebakken appeltaart krijgt vrij toegang tot de fair. Een professionele jury beoordeelt de taarten en roept om 15.00 uur de winnaar uit tot Beste Appeltaartbakker van 2011. De jury bestaat uit Florian de Clercq, eigenaar Landgoed de Olmenhorst, Marieke Haafkens, hoofdredacteur magazine Buitenleven, meesterbakker Henk Jan van Maanen en Janneke Philippi, auteur van het boek 'Appeltaart'. Dit jaar worden meer dan honderd aanmeldingen verwacht, een record.

Een primeur dit jaar is het Familietheater waar gedurende het hele weekend lezingen en presentaties gegeven worden door onder andere het Zuiderzeemuseum en Fleur Derogee. Voor de jongsten is er een poppentheater en een verhalenverteller. En er vinden tal van leuke activiteiten plaats. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderboerderij, de zweefmolen of het speelkasteel. Of de fruitboomgaarden in gaan op een paardentram of een pony.

De Olmenhorst Voorjaarsfair belooft weer een heerlijk dagje uit te worden voor het hele gezin.

Datum:
Pinksterweekend - vrijdag 10 t/m maandag 13 juni 2011

Locatie:
Landgoed de Olmenhorst, Lisserweg 481, 2165 AS Lisserbroek

Openingstijden:
vrijdag 10 juni van 10.00 - 21.00 uur
zaterdag 11 juni van 10.00- 18.00 uur
zondag 12 juni van 10.00 - 18.00 uur
maandag 13 juni van 10.00 - 18.00 uur

Entreekaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Zie voor meer informatie ook www.olmenhorst-voorjaarsfair.nl en twitter.com/voorjaarsfair.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*

Links:
http://www.olmenhorst-voorjaarsfair.nl



Razende Robot Reporter