Agrifoodselect.nl: nieuwe vacaturesite voor agri- en foodsector

Persbericht van Eisma Businessmedia BV

Agrifoodselect.nl brengt werkgever en werkzoekende in agri- en foodsector bij elkaar

De nieuwe vacaturesite Agrifoodselect.nl wordt op 10 juni 2011 via een speciale Werving & Selectie special met een bereik van 44.000 lezers geïntroduceerd als het online platform voor het samenbrengen van professionals en werkgevers in de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie.

Agrifoodselect.nl is een samenwerking tussen Adver-Online (online wervings- en arbeidsmarktcommunicatiebureau) en Eisma Businessmedia, uitgever van onder andere de vakbladen PlattelandsPost (van en voor boeren), De Molenaar (graanverwerkende en diervoederindustrie) en EVMI (voedingsmiddelenindustrie).

Op Agrifoodselect.nl kunnen werkgevers op eenvoudige en efficiënte wijze vacatures plaatsen. Via het snelgroeiende partnernetwerk van specialistische vacaturesites waarvan Agrifoodselect.nl onderdeel uitmaakt, is het mogelijk een vacature op meerdere sites tegelijkertijd te plaatsen. Werkzoekenden kunnen direct op de geplaatste vacatures solliciteren. Bovendien is het voor werkzoekenden mogelijk om een cv in de cv-database te laten opnemen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.agrifoodselect.nl



Razende Robot Reporter