Politie Limburg-Noord

Vrijdag 10 juni: persbijeenkomst in verband met (auto)branden Weert


Datum: 8-06-2011
Tijd bericht: 09:35
Plaats: Weert

Vrijdag 10 juni organiseren politie, Openbaar Ministerie, gemeente en brandweer een persbijeenkomst in verband met de reeks (auto)branden die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden in de gemeente Weert. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden om 10.00 uur in het stadhuis van Weert, Beekstraat 54.

De bijeenkomst is bedoeld om de media gezamenlijk en eenduidig te informeren over de nieuwe wijze van intensivering van de samenwerking. Ook worden nieuwe mogelijkheden bekend gemaakt om tips en informatie te melden nog gemakkelijker te maken. Er zijn geen aanhoudingen verricht of andere actualiteiten in het politieonderzoek die de directe aanleiding vormen voor deze bijeenkomst.

Uiteraard zitten alle verantwoordelijke partners aan tafel: Burgemeester Wim Dijkstra, Politiechef Basiseenheid Weert Paul Richter, persofficier Openbaar Ministerie Ineke Meijer en Brandweercommandant district Weert Eric van Mierlo.

Een uitgelezen mogelijkheid dus om informatie te krijgen en vragen te stellen.

Tijdens en direct na deze bijeenkomst (tot 12.00 uur) is er de gelegenheid om de sprekers in het stadhuis te interviewen. Aanmeldingen voor deze bijeenkomst svp vóór donderdag 15.00 uur versturen naar: mediavoorlichting@limburg-noord.politie.nl