Gemeente Blaricum


* Vervangen riool Buizerd


-

Vervangen riool Buizerd

10-06-2011
Dinsdag 14 juni start de gemeente Blaricum met werkzaamheden voor de vervanging van het riool aan de Buizerd. Helaas zal dit voor enige overlast zorgen. Zo wordt een deel van de Buizerd (van huisnummer 78 tot en met 100)tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het vervangen van het riool duurt ongeveer 2 weken; het is de bedoeling dat het werk eind week 25 klaar is. Bewoners en omwonenden zijn hierover per brief geïnformeerd.

Vervangen
De afgelopen tijd zijn er meerdere keren problemen geweest door verstoppingen van het riool in de Buizerd. Bij een inspectie is gebleken dat het riool ernstig verzakt is en op korte termijn vervangen moet worden om nieuwe verstoppingen - en dus overlast - te voorkomen.

Tijdelijke opslag
De werkzaamheden beginnen volgende week, direct na de pinksterdagen. De parkeerplaats tegenover de Buizerd 78 tot en met 100 gaat als tijdelijke opslag voor de aannemer dienen.

Informatie
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer W. Bauman van de afdeling Aanleg en Beheer van de BEL Combinatie. Zijn telefoonnummer is (035) 751 32 66. Ook voor vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u bij de heer Bauman terecht.

|