Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Twello - Telefoons weg bij woninginbraak                  |

Bij een woninginbraak aan de Klokkenkampsweg in Twello op donderdag 9 juni zijn onder meer diverse telefoons gestolen.


De inbraak werd aan het einde van de middag ontdekt en bij de politie gemeld. Er was een raam geforceerd om binnen te komen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.


2011079276

|     |Leuvenheim - Automobilist tegen boom                      |

Een 50-jarige automobilist uit Zutphen raakte donderdagmiddag 9 juni gewond toen hij op de Arnhemsestraat bij Leuvenheim tegen een boom reed.


Het ongeval werd rond 16.30 uur bij de hulpdiensten gemeld. De Zutphenaar reed vanuit Dieren in de richting van Leuvenheim. Naar zijn eigen zeggen, werd de man onwel en verloor de controle over zijn auto. Hierbij kwam hij op de andere weghelft terecht, waarna hij tegen een boom tot stilstand kwam. Een toevallig passerende arts verleende het slachtoffer eerste hulp. De brandweer heeft de bestuurder uit zijn auto bevrijd. De man is onder andere met diverse botbreuken per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn auto is weggesleept. De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse voor onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Onder de noemer 'botsen is blazen', is van de bestuurder een bloedproef afgenomen om vast te stellen of er op het moment van het ongeval sprake was van rijden onder invloed. Deze uitslag is over enkele dagen bekend.
2011079285


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --