Gemeente Lansingerland

Ondertekening overeenkomst McDonaldâs
Foto van Ronald McDonald

Op vrijdag 10 juni 2011 hebben Jo Sempels, directeur McDonald's Nederland BV en Ewald van Vliet, burgemeester Lansingerland, de koopovereenkomst ondertekend voor een kavel van 3500 m2 op Bedrijvenpark Oudeland.

De ondertekening vond om 10.00 uur plaats in het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs. Bij deze feestelijke ondertekening was ook clown Ronald McDonald aanwezig.

McDonald's restaurant
Het nieuwe McDonaldâs restaurant met McDrive vestigt zich langs de Oudelandselaan, één van de hoofdontsluitingswegen van de kern Berkel en Rodenrijs en wordt vanaf de provinciale weg N471 goed zichtbaar. Het restaurant voldoet aan de nieuwe huisstijl van McDonaldâs en past perfect in de ambitie van Bedrijvenpark Oudeland.

De kavel is circa 3.500 m' en geeft de mogelijkheid om op termijn het restaurant uit te breiden. Ook is er de mogelijkheid om een âdual drivelaneâ (waarbij twee autoâs tegelijk kunnen bestellen), ten behoeve van de McDrive te realiseren. De verwachting is dat het restaurant nog dit jaar zijn deuren opent.

Foto van ondertekening Jo Sempels en Ewald van Vliet

Bedrijvenpark Oudeland
Oudeland ligt aan de noordrand van Rotterdam, in de kern Berkel en Rodenrijs. Het is een ruim 120 hectare groot dynamisch, functioneel en veilig bedrijvenpark, dat volop in ontwikkeling is. Het park speelt in op de grote behoefte aan bedrijfshuisvesting in de regio. Het is goed ontsloten door de N471, die de A12, A20 en A13 met elkaar verbindt.

Â