Tzorg-directeur samen met Myrna Goossen terug op werkvloer

Persbericht van CSU

Uden, juni - Op woensdag 8 juni ging directeur Mark van den Berg van thuiszorgorganisatie Tzorg terug naar de werkvloer. In het kader van de Tzorg MeeZorgWeek spanden in heel het land tientallen kantoormedewerkers en zorgcoördinatoren van Tzorg zich met de vaste hulpen in voor de werkzaamheden bij cliënten thuis. Van den Berg zelf ging op bezoek bij cliënten thuis in Doorn en Utrecht.

Ook Myrna Goossen, o.a. presentatrice bij Omroep Max, bezocht enkele cliënten om aandacht te geven aan het sociale aspect binnen de thuiszorg.

MeeZorgWeek
Tijdens de MeeZorgWeek werkten directie, management en kantoorpersoneel van Tzorg minimaal een dagdeel mee op de werkvloer om feeling te houden met de praktijk en aandacht te geven aan personeel en cliënten. 'Met deze actie willen we ze graag extra aandacht geven. Huishoudelijke verzorging is meer dan schoonmaken, de band tussen hulp en cliënt betekent vaak veel voor beiden', aldus Mark van den Berg, directeur Tzorg. Van den Berg ging zelf ook aan de slag bij een aantal cliënten. 'Het meewerken was erg geslaagd. Niet alleen was het gezellig, maar ook heel leerzaam. Het is prettig om op deze manier extra in contact te komen met je cliënten en hulpen.'

Tzorg is landelijk actief en mocht in korte tijd al veel nieuwe cliënten verwelkomen. Ze oogsten waardering door de persoonlijke band met cliënten en het feit dat er geen wachtlijsten zijn.

Tzorg
Tzorg is een landelijke leverancier van hulp in de huishouding binnen de Wmo. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg. Zorg en aandacht voor de cliënt staan bij Tzorg voorop. De wensen en gewoonten van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden. Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl. Tzorg is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via het nummer 088-0025500 (lokaal tarief).

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*




Razende Robot Reporter