Politie Midden- en West Brabant

Politie onderzoekt autobranden en is op zoek naar getuigen

Oosterhout, 10-06-2011

Politie onderzoekt autobranden en is op zoek naar getuigen

WAALWIJK - Vanmorgen startte de politie een onderzoek naar aanleiding van meerdere autobranden. Op een parkeerterrein aan het Mr.
Troelstrapark branden twee geparkeerde auto's volledig uit. Een derde auto liep lichte schade op. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Rond de klok van 03.15 uur ontving de politie een melding van een autobrand op het parkeerterrein aan het Mr. Troelstrapark. Direct spoedden de brandweer en politie zich ter plaatse. Daar troffen ze twee brandende auto's aan. Terwijl de agenten de omgeving afzette en informatie inwonnen startte de brandweer met bluswerkzaamheden. Het lukte het ter nauwernood een derde geparkeerde auto tijdig weg te rijden. Dit voertuig liep lichte lakschade op.Een agent inhaleerde tijdens zijn werkzaamheden teveel rook. Hij heeft zich voor onderzoek gemeld in het ziekenhuis. Na behandeling mocht hij vertrekken.Nadat de brand geblust was startte de technische recherche een onderzoek. Eén van de uitgebrande auto's is voor onderzoek vervoerd naar Zeeland. Het voertuig is onderdeel van een recherche-onderzoek.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gehoord of gezien hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem: 0800-7000

Auteur: Desiree Brabers

Laatst gewijzigd 10-06-2011 16:00 | © Regio Midden en West Brabant |