Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 10 juni 2011
BACKSTREET BOYS BESTE BOYBAND OOIT

RVDA
EVERYBODY (BACKSTREET'S BACK) BOVENAAN COEN EN SANDER'S BOYBAND TOP 17

De Backstreet Boys zijn als grote winnaar uit de bus gekomen van Coen en Sander's Boyband Top 17. Naast het behalen van de eerste plaats staan zij met nog twee nummers in de ranglijst van beste boyband nummers aller tijden. Coen en Sander hebben zich twee weken lang ondergedompeld in het uitstervende ras dat boyband heet. Maarliefst 30.000 luisteraars brachten hun stem uit via coenensandershow.nl. Op nummer één staan de Backstreet Boys met 'Everybody (Backstreet's Back)'. De nummer twee en drie zijn voor 5ive met 'Everybody Get Up' en Take That met 'Back For Good'. De enige Nederlandse boyband in de Top 17 is B*E*D. De Boyband Top 17 is op vrijdag 10 juni vanaf 16.00 te horen in De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

Tijdens de uitzending wordt de hele Top 17 gedraaid. De boyband-liefhebbers hebben er zin in. Sander: 'Je mag het eigenlijk niet leuk vinden, omdat je een boy-bent, maar het brengt ons wel terug naar onze jeugd.' Coen: 'Bovendien zitten die danspasjes er al jaren ingeramd, nu kunnen we ze eindelijk laten zien.' Net als elke boyband, ging ook Nederlandse boyband B*E*D destijds uit elkaar. Coen en Sander regelden afgelopen donderdag voor de gelegenheid een eenmalige reünie.

Op coenensandershow.nl is de complete Top 17 te bekijken. De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur bij BNN op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16.00 uur tot 18.00 uur.