Politie Limburg-Zuid

Politie dringend op zoek naar twee kinderen: Jason en Sjarel

10-06-2011 | 18:22 | Kerkrade

De politie is dringend op zoek naar Jason Hermans (13) uit Bocholtz en Sjarel Koppenhagen (11) uit Kerkrade. Jason en Sjarel hebben hun school aan de Grachterstraat in Kerkrade rond 12.00 uur verlaten en zijn nog niet thuis aangekomen. Ze zijn beide nog gezien in Bocholtz, dat was rond 15.45 uur.

Signalement van Jason
Blanke jongen, smal postuur, lengte plusminus 170/172 cm groot, kort donkerblond stekelig haar, brildragend (zwarte vierkante bril).

Opvallend is dat Jason met behulp van twee zwarte krukken loopt.

Jason is gekleed in een groen t-shirt met onbekend opschrift, een zwarte jeansbroek en een korte blauwkleurige zomerjack. Verder draagt hij zwarte lederen schoenen en een zwarte rugzak.

Signalement van Sjarel
Blanke jongen, smal postuur, lengte plusminus 150 cm groot. Hij heeft kort donker haar. Sjarel draagt een zogenaamde plaatjesbeugel.

Sjarel is gekleed in een zwarte jeans, blauwkleurig Nike t-shirt en zwarte Sneaker met witte veters. Hij draagt een paarse Bjorn Borg schoudertas.

Weglopen
Er zijn aanwijzingen dat de twee jongens van plan waren weg te lopen. De politie zoekt op dit moment in de omgeving Bocholtz en Kerkrade.

De politie roept iedereen op om uit te kijken naar de twee kinderen en bij aantreffen direct contact op te nemen met haar via het nummer 0900
- 8844 (lokaal tarief).