Ingezonden persbericht


Persbericht
10 juni 2011

---

Japanse vriend als dank tijdens nationale actie 'Nederland Helpt Japan'

Op woensdag 13 april 2011 vond in de Amsterdam ArenA de nationale actiedag Nederland Helpt Japan plaats. Deze dag was in het leven geroepen om steun te betuigen aan de slachtoffers in Japan en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de hulpverlening van het Rode Kruis. Naast diverse BN-ers, lieten die dag ook vele anonieme donateurs zich van hun beste kant zien. Een van hen is Homeij Oisterwijk, importeur van onder andere het merk Victorinox Zwisterland.

Bij de organisatie van een dergelijk groot evenement, zijn altijd mensen actief die belangeloos meehelpen. Homeij Oisterwijk heeft 48 Victorinox Tomo zakmesjes gesponsord voor vrijwilligers die zich sterk hebben gemaakt voor de slachtoffers in Japan. De Victorinox Tomo is een nieuwe multitool van de makers van het originele Zwitsers zakmes. Dit model is exclusief voor Victorinox ontworpen door de Japanse designer Abitax Tokyo. De naam 'Tomo' is het Japanse woord voor 'vriend' en net zoals op alle multitools heeft ook deze een levenslange garantie. De vrijwilligers die meegeholpen hebben tijdens de actiedag, hebben dus een 'vriend voor het leven' gekregen als dank voor hun inzet.

Het zakmesje heeft vijf functies, waaronder een mesje, nagelvijl en schaartje. Het model is afwijkend van de standaard rode ronde schalen, die kenmerkend zijn voor het merk. Dit is dan ook een uitstapje voor Victorinox, die met dit designontwerp andere doelgroepen wilde aanspreken. De Tomo wordt geleverd in zeven frisse kleuren en is per stuk verpakt in een mooie 100% recyclebare geschenkverpakking. Voor meer informatie over de Victorinox Tomo, kunt u contact opnemen met importeur Homeij Oisterwijk (zie www.homeijgifts.nl).


---

Voor meer informatie of een afbeelding in hoge resolutie kunt u contact opnemen met:


Ingezonden persbericht