Ingezonden persbericht


Persbericht

Brengt boek Vermist! lang verdwenen
mensen terug?

Hoofddorp, 10 juni 2011 - Op een dag zijn ze de deur uitgegaan. Om nooit meer terug te komen. Zijn ze uit vrije wil vertrokken? Leven ze nog? Deze week verschijnt het boek Vermist! Een uitgebreid dossier van Panorama en uitgeverij Just Publishers over raadselachtige verdwijningen. In de hoop dat het nieuwe aanknopingspunten oplevert.

Oud-Panorama-verslaggever en onderzoeksjournalist Leo Burgwal dook in de archieven en maakte een overzicht van de meest spraakmakende vermissingen van de afgelopen jaren. Zijn boek Vermist! bevat openhartige gesprekken met familieleden en vrienden van slachtoffers, complete reconstructies van verdwijningzaken en onthullende reportages over de vaak zo dramatische zoektochten van familie, politie, privédetectives en paragnosten.

Oproep voor tips
Vermist! biedt ook een blik achter de schermen van Amber Alert en het na vele jaren nog steeds zeer goed bekeken tv-programma Vermist. Verder geeft het boek een 'what to do' checklist voor vermissingen. En het eindigt met een oproep om nieuwe tips te geven die tot opheldering van onopgeloste zaken kunnen leiden. Want de hoop op een behouden terugkeer blijft altijd bestaan. En laait steeds weer op door nieuwe DNA-technieken en speurmethodes.

Jaap Jongbloed
Tv-presentator Jaap Jongbloed schrijft een voorwoord in het boek. Vermist! bevat ook vele tientallen exclusieve foto's, documenten, illustraties enz. Eerder verscheen in de serie Panorama-dossier De Heineken-ontvoering met ruim 200 foto's, documenten en alle losgeldbrieven. Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland. Lezers en bezoekers waarmee Sanoma Media generaties lang een (h)echt contact heeft opgebouwd.

Het portfolio van Sanoma bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van Sanoma Media B.V., een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL

Specificaties:
Titel: Vermist!
Formaat: 21 x 26 cm
Omvang: 192 pagina's
Omslag: Jan Willem Bijl
Uitvoering: groot formaat paperback
ISBN: 97890 8975 1614
NUR: 330
Prijs: ¤ 19,95

Noot voor redacties

Aanvragen voor recensie exemplaren en afspraken voor interviews zijn te maken via Jessica van Voorst Vader.

Weekblad Panorama
Jessica van Voorst Vader, Product Manager Panorama 06 306 09 359
Jessica.vanvoorstvader@sanomamedia.nl
www.panorama.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (