Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond

PERSBERICHT

Nieuwegein, 10 juni 2011

Base Logistics shirtsponsor Oranje tijdens World Port Tournament

Het Nederlands honkbalteam opereert tijdens het World Port Tournament met een nieuwe shirtsponsor. De naam Base Logistics, met vestigingen in Amsterdam en Zwijndrecht, prijkt tussen 23 juni en 3 juli op de achterzijde van de Oranje tricots.

Base Logistics is een bedrijf dat logistieke goederenstromen in goede banen leidt. Als ketenmanager coördineren zij onder meer transport, opslag en voorraadbeheer. Door verschillende logistieke disciplines binnen Base samen te laten komen, bieden zij de klanten een logistieke totaaloplossing.

Robin Voet is directeur van Base Logistics en in zijn vrije tijd gooit en slaat hij als recreatief softballer een balletje. Het is voor het eerst dat Base Logistics als sponsor in de sport actief is. "Ik volg het honkbal, en ben bekend met de sport en de bond. Deze overeenkomst is voor mij een testcase. Ik wil graag zien wat voor exposure er voor mijn bedrijf uit te halen is," aldus Voet.

Voet ziet veel overeenkomsten tussen het Nederlands honkbalteam en zijn bedrijf. "Beiden zijn commercieel, professioneel en prestatiegericht. Mijn bedrijf is ook gericht op het selecteren van de juiste personen. Het succes van Base Logistics heeft als basis de commitment van een compleet team. Wij hebben individueel sterke mensen in dienst. Maar het gaat erom dat al die individuen als team moeten opereren. Met het Nederlands honkbalteam is dat niet anders. Elke speler heeft zijn individuele kwaliteiten, maar ze hebben succes omdat ze samen een echt team vormen. Bovendien staat ons bedrijf logistiek gezien op het hoogste niveau, dus we willen ons ook verbinden aan een team dat op het hoogste niveau acteert. En dat zijn de Oranje honkballers."

Tjerk Smeets, manager marketing van de KNBSB, is blij dat een bedrijf als Base Logistics zich wil verbinden aan Oranje. "Wij zijn erg blij met het partnership. En zullen er alles aan doen om er een prettige, plezierig en succesvolle samenwerking van te maken."