Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

TMC sluit hosted Managed Services contract met Valid

Samenwerking tussen twee partijen vanuit het Flight Forum te Eindhoven

Eindhoven, 10 juni 2011 - TMC Holding B.V. heeft een hosted Managed Services contract met Valid afgesloten voor de duur van 3 jaar. Naast het meedenken van Valid met TMC was de culturele fit, die bleek tijdens het voortraject, een beslissende factor om het contract af te sluiten.

Valid heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrokken ICT-dienstverlener waarmee TMC graag wil samenwerken. De besprekingen tijdens het voortraject maakte al snel duidelijk dat beide partijen naast een culturele fit ook elkaars dienstverlening begrijpen. Op basis van contract agility zullen ze de komende jaren nauw samenwerken. Open en transparante communicatie zal daarbij de samenwerking versterken en de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen.

De driejarige overeenkomst omvat het ontwerpen en implementeren van een nieuwe schaalbare kantoorautomatiseringomgeving om de groei van TMC te ondersteunen. Het beheer van de Hosted Managed Services dienstverlening omvat housing, hosting, server-, netwerk- en storagebeheer ten behoeve van 500 TMC medewerkers en ICT professionals.

Beide partijen hebben er alle vertrouwen in dat ze met dit contract een stevige basis hebben gelegd voor het verwezenlijken hun bedrijfsdoelstellingen.



Over Valid:
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft zij inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 275 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl. Over TMC Holding B.V.

Consulting & Engineering company, TMC Group, voert met haar circa 460 (zeer) hoogopgeleide professionals projecten uit op locatie bij de opdrachtgever. Deze opdrachtgevers zijn vooraanstaande bedrijven binnen de profit - en non-profit sector. TMC professionals, al dan niet 'werkondernemer', werken als adviseur en/of specialist en dragen volgens het unieke businessmodel ('werkondernemerschapsmodel') bij, aan het succes van TMC's opdrachtgevers en van henzelf. Door de unieke formule van werkondernemerschap is TMC in staat om ondernemende professionals te binden, die veelal op de belangrijkste en meest kritische projecten bij TMC's opdrachtgevers worden ingezet. Meer informatie over TMC vindt u op http://www.tmc-group.nl/

** NOOT VOOR DE REDACTIE,