Nieuw Italiaans sportmerk Givova in Nederland


Groningen, 20110610 -- Sinds deze week is het Italiaanse sportmerk Givova in Nederland te verkrijgen. Givova fabriceert kleding en accessoires voor onder meer voetbal, basketbal, volleybal en hardlopen. Alberga Retail heeft het dealerschap op zich genomen en is met geĂŻnteresseerde winkeliers in bespreking die het merk in hun winkel willen gaan verkopen.

Fashion Square
Via de webshop Fashion Square zijn de producten van Givova sinds afgelopen week al te verkrijgen. Doordat de twee bedrijven aan elkaar gelieerd zijn, is het ook niet zo vreemd dat juist Fashion Square de eerste is die met het merk op de markt komt. Daarnaast is Fashion Square druk met de ontwikkeling en uitbreiding van haar assortiment om nog meer sport- en modeartikelen te kunnen aanbieden.

Givova
Givova is in 2008 opgericht door Giovanni Acanfora, die over meer dan twintig jaar ervaring in de sportbranche beschikt. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en werkt met de nieuwste materialen. Hierdoor biedt Givova de sporter een goed ademend product dat slijtvast is en een grote bewegingsvrijheid biedt waardoor de sporter optimaal kan presteren. Givova sponsort een 50-tal teams waaronder het nationale team van Malta, de Canadese voetbal bond en in Nederland de Maastrichtse voetbalclub MVV.

Alberga Retail: www.alberga.com/nl/alberga_retail/
Fashion Square: www.fashionsquare.nl

Alberga Retail