Persbericht

Manhattan Associates Nederland steunt Stichting Roparun SCM-leverancier sponsort Team 136 'Daar lopen we voor'

Nieuwegein, 26 april 2011 - Manhattan Associates, leverancier van supply chain optimalisatie-oplossingen, heeft zich als sponsor verbonden aan Roparunteam 136 'Daar lopen we voor'. Samen met 274 andere teams neemt Team 136 in het pinksterweekeinde deel aan de Roparun. Met deze langste non-stop estafetteloop ter wereld van Parijs naar Rotterdam (530 kilometer) wordt geld ingezameld voor Stichting Roparun, dat zich inzet voor structurele hulp aan (met name jonge) mensen met kanker

De Roparun start zaterdag 10 juni in Parijs. Na twee zware dagen en nachten komen de deelnemende teams - bestaande uit acht lopers en een grote groep begeleidende chaffeurs, fietsers, masseurs en cateraars - maandagmiddag 12 juni aan op een volle Coolsingel in Rotterdam.

Evenals alle andere teams, is Team 'Daar lopen we voor' al maanden in training voor de zware estafette. Belangrijker nog dan de sportieve prestaties zijn echter de inspanningen die het team verricht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Roparun. Naast sponsorwerving en de verkoop van loten, heeft het team opmerkelijke extra activiteiten georganiseerd, zoals een speeddate-sessie in het Utrechtse Julianapark.

Zowel het sportieve als het charitatieve aspect van de Roparun vormen voor Manhattan Associates aanleiding om Team 136 te steunen. "Zowel binnen onze bedrijfscultuur als met onze oplossingen streven we duurzaamheid en optimalisatie na. Bovendien hebben we corporate social responsibility hoog in het vaandel. Deze waarden komen perfect tot uitdrukking in de Roparun. Leuk is ook dat onze marketing manager Elena Olfs als loopster deel uitmaakt van Team 136", zegt Pieter Van den Broecke, managing director Centraal-Europa bij Manhattan Associates. "Ook vanuit beroepsmatig oogpunt voelen we ons verbonden met de Roparun. Logistiek gezien vormt de estafetteloop een meer dan uitdagende operatie."