Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tilburg, mei 2011

Hap Stap Festival dit jaar tijdens Pinksteren

Voor het zestiende jaar op rij zal dit jaar het HLB Van Daal Tilburg Hap Stap Festival plaatsvinden. Dit evenement vindt plaats op de vertrouwde locatie in de Interpolistuin. Het vierdaagse festival duurt van vrijdag 10 juni tot en met maandag 13 juni 2011.

Het HLB Van Daal Tilburg Hap Stap Festival is uitgegroeid tot een meerdaags festival dat zowel binnen als buiten de stadsgrenzen geliefd is. Naast het vermaarde eten en drinken biedt het festival een totaalprogramma. Tijdens de vier festivaldagen is er van alles te beleven op en rond het podium. De voorzitter van het festival bevestigt dit. "We hebben dit jaar weer voor een zeer gevarieerd programma gezorgd. Voor zowel jong als oud is voldoende vermaak. Dank zij de geweldige bijdrage van sponsors en deelnemende horecaondernemers is het ook dit jaar weer gelukt het festival betaalbaar en laagdrempelig te houden. Nu nog hopen dat het lekker weer wordt", aldus de voorzitter van het festival Peter Zandboer. Bekend is nu al dat op zondagavond 12 juni de Boston Tea Party een spetterend optreden zal verzorgen! Ook de hoofdsponsor van het festival is tevreden met de opzet. John Kuijpers, partner bij HLB Van Daal Tilburg, is dan ook trots dat zijn bedrijf sponsor is: "HLB Van Daal & Partners staat midden in de samenleving in Tilburg en wil dat benadrukken door het hoofdsponsorschap van Hap Stap festival."

Kortom, het HLB Van Daal Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Tilburg Hap Stap Festival "Waar je thuis bent als je uit gaat"

De openingstijden van het festival zijn op vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur, zaterdag van 16.00 uur tot 01.00 uur, zondag van 14.00 uur tot 01.00 uur en maandag van 14.00 uur tot 22.00 uur.