Focwa

Frits Huffnagel nieuwe voorzitter FOCWA Schadeherstel

De Algemene Ledenraad van de Vereniging FOCWA Schadeherstel heeft de heer Huffnagel benoemd tot Algemeen Voorzitter. De oud-wethouder en ondernemer is 1 september begonnen. De voordracht van Huffnagel werd unaniem gesteund door de algemene ledenraad van FOCWA Schadeherstel.

De heer Huffnagel heeft ruime ervaring op zowel politiek als bestuurlijk gebied, als op het terrein van marketing management. Zo was hij wethouder in Amsterdam en Den Haag. Hij is al jarenlang actief in de MKB-sector en mediawereld.
Rolf van Markus (Voorzitter Algemene Ledenraad FOCWA Schadeherstel) is verheugd over de benoeming van Frits Huffnagel: Hij is een bouwer en een ervaren bestuurder en kent vanuit zijn voormalige functie de verhoudingen tussen bestuurlijke en uitvoerende partijen. Hij is zich vooral bewust van het economische belang dat schadeherstel vertegenwoordigt en draagt onze branche een warm hart toe. Het Algemeen Bestuur heeft een aantal speerpunten bepaald en FOCWA Schadeherstel moet sneller inspelen op de dynamiek in de branche. Met Frits Huffnagel als nieuwe voorzitter kunnen we aan de uitvoering hiervan een goed vervolg geven, aldus Van Markus.

Meer informatie over FOCWA

FOCWA is de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf met ruim 2200 aangesloten ondernemers. Deze bedrijven houden zich voornamelijk bezig met het schadeherstel van auto's, bedrijfsvoertuigen, caravans, campers en motorfietsen en het bouwen van aanhangwagens en carrosserieën. FOCWA is een Federatie en bestaat uit drie zelfstandige verenigingen: Vereniging FOCWA Carrosseriebouw (232 leden, inclusief de Aanhangwagenbouwbedrijven), Vereniging FOCWA Schadeherstel (1309 leden, inclusief LiTe autoschadeherstel) en Vereniging FOCWA Specialisten (725 leden). Bij het FOCWA-secretariaat in Sassenheim werken 30 medewerkers. Vereniging FOCWA Schadeherstel is ISO 9001 gecertificeerd.

FOCWA verzorgt de belangenbehartiging ten behoeve van de aangesloten leden op tal van terreinen: economische en sociaal-economische aangelegenheden, techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits- milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en
-begeleiding, communicatie en public relations.

Meer informatie over Frits Huffnagel
Frits Huffnagel is ondernemer en naamgever van het bedrijf Frits Huffnagel, Citymarketing & Communicatie, dat hij dit jaar startte na een politieke carrière van ruim twaalf jaar. Bekendheid verwierf deze VVD-coryfee bij het grote publiek als wethouder in Amsterdam (2004-2005) en Den Haag (2006-2010). In beide steden was hij onder meer verantwoordelijk voor citymarketing en ICT. De Amsterdamse citymarketingstrategie I amsterdam', het evenement The Hague Festivals en de vlaggenparade in Den Haag en de introductie van één centraal telefoonnummer voor de Gemeente Amsterdam (14020) en later de Gemeente Den Haag (14070) zijn persoonlijke wapenfeiten. Huffnagel blijft ook presentator bij BNR Nieuwsradio.

0-0-0-0