Persbericht

6 september, 2011

One Group combineert technologie en design in Bounce stoel Bounce gepresenteerd tijdens spoga+gafa in Keulen

Bounce, een design stoel uit India, is geĂŻntroduceerd tijdens de spoga+gafa beurs in Keulen, Duitsland. De stoel is een innovatie op het gebied van zitmeubels en is functioneel, modern en combineert technologie met design. Het meubelstuk is gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat en siliconen die zijn ontwikkeld aan de hand van een uniek proces. Bounce weegt negen kilo, heeft een bijzonder ontwerp en is bestand tegen alle weertypes, waardoor de stoel ook als tuinmeubel kan worden gebruikt.

Naast het bijzondere ontwerp, biedt Bounce ook een natuurlijke en comfortabele ergonomische ondersteuning voor de rug. Fenny Ganatra, industrieel ontwerper en bedenker van Bounce, zegt het volgende over haar ontwerp: "De ruimte tussen de siliconenkabels en de spanning die zorgt voor het speciale 'bounce-effect' maken dat je het gevoel hebt dat je zweeft." Bounce is op dit moment verkrijgbaar in drie basiskleuren: transparant, wit en zwart. Iedere basis kent twee kleurenschema's voor de siliconenbanden.

De introductie van de stoel tijdens spoga+gafa is de eerste fase van de wereldwijde plannen van Bounce. Het product is binnenkort verkrijgbaar in alle bekende meubelwinkels in Europa, de richtprijs is 900 euro. Bounce wordt geproduceerd en op de markt gebracht door de Indiase One Group.

Voor meer informatie: www.the-bounce.com

BERICHT VOOR DE REDACTIE