Gemeente Leidschendam-Voorburg



De woningmarkt onder de loep

5 september 2011 - De gemeente Leidschendam-Voorburg wil graag weten hoe haar inwoners wonen, wat ze van hun buurt vinden en of ze verhuiswensen hebben. Om dit te onderzoeken doet de gemeente mee aan het landelijke WoonOnderzoek van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ook u kunt gevraagd worden om aan dit onderzoek mee te doen.

De antwoorden die worden gegeven zullen door de gemeente worden gebruikt om een goed woonbeleid te kunnen voeren. De gemeente vindt het erg belangrijk dat het beleid dat zij maakt in overeenstemming is met de wensen van de inwoners. Deze wensen kunnen gaan over de buurt maar ook over verhuisplannen en een eventuele nieuwe woning.

Het CBS kiest willekeurig inwoners uit om mee te doen aan het onderzoek. Deze inwoners kunnen vanaf 1 september 2011 tot mei 2012 een uitnodiging ontvangen. In deze uitnodiging wordt gevraagd om mee te doen aan het onderzoek via het internet. Als u een uitnodiging heeft ontvangen en u heeft geen internet, dan wordt u gebeld of komt er iemand op bezoek. De interviewer die u komt bezoeken kan zich altijd legitimeren, vergeet hier niet naar te vragen.

De gemeente Leidschendam-Voorburg kijkt uit naar de resultaten en bedankt u voor uw hulp. U kunt voor vragen contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 070 of per e-mail info@leidschendam-voorburg.nl . Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.rijksoverheid.nl