Gemeente Eersel


Werkatelier voor ondernemers: `Branding De Kempen'

Nieuwe kijk op de Kempen

Op donderdag 15 september aanstaande organiseren de vijf Kempengemeenten met het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) en Kempengoed een werkatelier voor ondernemers. Tijdens deze avond gaan de aanwezigen in dialoog over de toekomst van de Kempen en op zoek naar unieke combinaties tussen bedrijven en branches. Het doel is om de economische slagkracht van de regio te versterken.

De avond vloeit voort uit een gezamenlijk initiatief van gemeenten en het bedrijfsleven in De Kempen om de regio beter op de kaart te zetten. Met het project `Branding De Kempen' wordt een basis gelegd om het economisch rendement van de regio een impuls te geven. Er is een onderzoek uitgevoerd naar hoe De Kempen er nu voor staan. Een volgende stap is om te achterhalen wie De Kempen in de toekomst willen zijn. Om daar achter te komen, wordt het werkatelier gehouden.

Graag nodigen wij ondernemers uit voor het werkatelier op donderdag 15 september, in Taverne D'n ouwe Brandtoren, Burg. Willekenslaan 2 in Reusel. Op het programma staat onder meer een dialoog over hoe de Kempen zich in de toekomst het beste kunnen profileren. Daarnaast gaan ondernemers aan de slag om ideeën te genereren die leiden tot unieke product-marktcombinaties en innovatieve verbindingen tussen ondernemingen. De avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 22.15. Na afloop is er een netwerkborrel.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 12 september bij Erna den Boer, projectleider, gemeente Bladel. Telefoonnummer 0497-361655 of 06 34528602 of per e-mail e.denboer@bladel.nl