Nederland wil nazomeren

Persbericht van Thomas Cook

Hoofddorp, 06 september 2011: Vrij Uit is gestart met de actie Nazomeren in Zuid-Europa. Na de verregende zomer in Nederland hoopt iedereen op een mooie nazomer met veel zon. Helaas blijft het vooral regenen waardoor volop zonvakanties worden geboekt met vertrek in de maanden september en oktober.

In Nederland is de zomer voorbij maar in Zuid-Europa is het nog heerlijk weer! Elke dag kan men op de weerkaart in de diverse nieuwsprogramma's zien dat de zon schijnt in Zuid-Europese vakantielanden. De trend die ontstond in de maanden juli en augustus met last-minute boekingen zet zich daardoor nu door in het najaar. Mensen zijn naarstig op zoek naar de laatste stralen zon voordat de herfst aanbreekt.

Vrij Uit biedt voor een ieder die wil genieten van de heerlijke nazomer zon in Zuid-Europa zeer voordelige aanbiedingen naar landen als Italië, waar men verblijft aan het Gardameer, de Adriatische kust of in Toscane, Frankrijk nog mooi aanbod aan de Cote d'Azur of in Spanje aan de Costa Brava of Costa del Sol. In Kroatië zijn nog mooie aanbiedingen te vinden naar Istrië.

Over Vrij Uit
Het 40 jarige Vrij Uit is de grootste in autovakanties gespecialiseerde reisorganisatie van Nederland. Naast autovakanties is Vrij Uit marktleider in wintersport en heeft een uitgebreid stedenreizen-programma. Ieder jaar kiezen bijna een half miljoen mensen er voor om met Vrij Uit op vakantie te gaan.




Razende Robot Reporter