Politie Limburg-Zuid

Theo Peters (69) uit Belgie vermist

06-09-2011 | 13:19 | Elsloo/Lanaken
De Belgische politie vraagt, op verzoek van procureur des Konings in Tongeren, om volgend opsporingsbericht te verspreiden:

De Belgische politie en het parket van Tongeren vragen om uit te kijken naar Theo Peters, een 69-jarige man uit Lanaken, die sinds 4 september 2011 wordt vermist. De man verliet die zondagmiddag zijn woning om een fietstocht te maken. Rond 5 uur in de middag belde hij nog naar huis om te zeggen dat hij in het Nederlandse Elsloo was. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

De heer Peters is stevig gebouwd en is 1m 76. Hij heeft opvallende staalblauwe ogen en spierwit haar. Hij droeg een donkerblauwe polo, een kakikleurige katoenen broek met een riem in krokodilmotief en bruine lederen schoenen met veters. Hij rijdt met een oude, donkergrijze herenfiets van het merk BSA en op de bagagedrager zit een lederen mapje onder de snelbinder.

Hebt u de vermiste man of zijn fiets gezien of weet u waar de heer Peters verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de Belgische politie 0032 2 640 35 47 of de Nederlandse politie via 0900-8844 (lokaal tarief).