Ingezonden persbericht


Persbericht
6 september 2011

Lancering Aan mijn jongere ik overweldigend succes

In aanwezigheid van onder anderen actrice Joke Bruijs, musicalartiest Pia Douwes, en modeontwerpster Joline Jolink is het boek Aan mijn jongere ik feestelijk gelanceerd.

In Aan mijn jongere ik schrijven 33 bekende, succesvolle Nederlandse vrouwen een openhartige brief aan hun jongere ik, met daarin een advies of een levensles die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken.

Book Launch
De lancering vond plaats tijdens Manuscripta, de opening van het literaire boekenseizoen. Geheel in stijl met het boek stond de book launch in het teken van openheid, inspireren en delen. Moderator Omar Kbiri sprak met Pia Douwes, politicoloog Kirsten Verdel en mediaondernemer Claire Boonstra over het waarmaken van dromen en de weg naar succes. De volle zaal was getuige van inspirerende uitspraken, van onder andere Pia Douwes: 'Zoek je kwetsbaarheid in je kracht en je kracht in je kwetsbaarheid' en Kirstel Verdel: 'Het is beter te streven naar het onmogelijke, dan te berusten in het haalbare.' Het publiek was zichtbaar ontroerd en muisstil toen Josephine van Hees haar brief over haar ziekte en genezing voorlas.

Na de overhandiging van de eerste exemplaren van Aan mijn jongere ik aan de aanwezige brievenschrijfsters werd de middag feestelijk afgesloten met champagne.

Auteurs:
Aan Aan mijn jongere ik werkten een groot aantal, zeer verschillende vrouwen belangeloos - voor het goede doel - mee: van Floortje Dessing tot Annemarie Jorritsma; van Leontien van Moorsel tot de first Lady van Georgië, Sandra Roelofs; Caro Emerald tot Pia Douwes en van Marlies Dekkers tot 's werelds eerste F16-pilote Manja Blok. Een volledig overzicht van de brievenschrijfsters is te vinden op http://www.aanmijnjongereik.nl/schrijfsters

Het boek is samengesteld door het jonge auteursduo Steven de Jong en Viola Welling. Zij wilden graag een boek uitbrengen dat iets voor anderen kon betekenen. Daarom draait het boek om het delen van ervaringen, positiviteit en inspiratie én gaat een deel van de opbrengst van het boek naar Stichting Pink Ribbon.

Meer informatie:
www.aanmijnjongereik.nl
@AanMnJongereIk
www.facebook.com/Aan.mijn.jongere.ik

Technische gegevens:
Titel: Aan mijn jongere ik
Auteurs: Steven de Jong en Viola Welling
ISBN: 978 90 218 0551 1
Prijs: ¤ 18,95

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht