Nieuw boek " De Nieuwe Gedachte" verschijnt medio September 2011


Nieuw boek van de auteur Erik Dielen met de titel "De Nieuwe Gedachte" verschijnt medio September 2011 waarbij we onze relatie(s) met onszelf en onze omgeving evalueren om tot meer bewustzijn te komen.

KAPELLEN (Antwerpen), België, 20110906 -- Nieuw boek met de titel " De Nieuwe Gedachte" wat verschijnt medio September 2011 waarbij we onze relatie(s) met onszelf en onze omgeving evalueren om tot meer bewustzijn te komen. De auteur Erik Dielen wijdde vele jaren aan het bestuderen van de formules die leiden tot een gelukkig en vreugdevol leven. Het is de missie van deze auteur om elementen aan te reiken die je zelfreflectie optimaliseren. Zijn we zelf verantwoordelijk voor ons geluk? het is de stellige overtuiging van levenscoach Erik Dielen en met dit boek leert hij ons om vanuit een andere dimensie te leven, één van waarnemen...

Erik Dielen wijdde vele jaren aan het bestuderen van de formules die leiden tot een gelukkig en vreugdevol leven. Hij heeft ze samengebracht, aangevuld met eigen onderzoek en op punt gesteld. En wat meer is: hij heeft ze allemaal zelf gebruikt en gebruikt ze nog altijd. Erik is zelf het levende bewijs dat wat hij U leert, ook echt werkt. Met de tips, technieken en strategieën die hij u leert, kunt u ook het leven leiden waarvan u altijd gedroomd hebt. Hij is zelf het levende bewijs dat wie de controle neemt over zijn eigen leven,alles kan bereiken. Erik Dielen heeft niet alleen zelf een succesvol leven kunnen afdwingen, maar zijn inspanningen hebben hem ook geholpen om de krachtige strategieën te ontwikkelen om anderen te helpen. Erik is een expert in :
  1. Change Management;
  2. Communicatiepatronen;
  3. Motivatie en Inspiratie;
  4. Vitaliteit en Energie;
  5. Flexibiliteit;
  6. NLP;
  7. Nonverbale Communicatie;
  8. leven in het NU


waarom deze missie?
Lichaam,geest en ziel zijn onlosmakelijk verbonden. Het "verborgen" geheim zit hem in de live-long-chain van oorzaak en gevolg. Het begin van de keten werd ooit bepaald door dat ene moment van perceptie. Was deze destijds gericht op mogelijkheden of op onmogelijkheden?
Onderzoek toonde dat onze waarden de grondslag zijn van onze gerichtheid.
Oplossing: verander dan je focus als je niet succesvol bent!  En daar zit hem nu juist de clou! Velen kunnen doodeenvoudig niet hun focus veranderen! Ze willen wel maar kunnen niet! Schijnbaar bestaat er dus geen vrije wil, had deze wel bestaan dan had een ieder een hemel op
aarde en lukte dat wat hij/zij wilde altijd!

Wilskracht:
Alleen nodig als u niet in de flow bent, maar dan moet u wel eigenzinnig zijn en een eigenwijsheid hebben.


Liefde:
Liefde voor uzelf? Hoe vaak staat u daar bij stil? Voor de ander? Hoe vaak laat u dat blijken voor de ander? Voor uw beroep? En hoe laat u dat merken? Voor de wereld? En wie weten dat nog meer?


Moed en dapper:
De tegenstand op durven zoeken en uzelf daarmee confronteren. Tegenwerking zorgt voor spanning waardoor u groeit. Om uw dromen te kunnen leven heeft u moed nodig. Bent u dapper?

Authenticiteit:
U bent wie u bent. Het is de ziel die u stuurt. U doet wat u doet, het is de ziel en niet uw ziel die bepaald wat u doet.

Weerstand:
Elke verandering creëert weerstand bij uzelf en bij de ander, als u er doorheen bent moet u nog doorwerken aan die van anderen.

Eer:
Wat u op u neemt maak het af en doe wat u beloofd heeft!

Discipline:
Is als een spier, hoe meer u hem verwaarloosd hoe zwakker die wordt, hoe meer u hem traint hoe makkelijker het gaat. Discipline met je hart hou je vol , discipline met je verstand is tijdelijk.

Uw mentale foto en welk resultaat U mag verwachten:
Gemeten door middel van het levenswiel
Tijd 
Financiën 
Relaties 
Uw lichaam 
Emoties en gevoelens 
Carrière/werk/doel 
Feest en contributie

Welke resultaten mag u verwachten?
* U laat belemmerende overtuigingen achter u
* U gaat ontdekken wat nu werkelijk waarde heeft in uw leven en waar u onnodig tijd      en energie in heeft gestopt
* Dat u de moed heeft die beslissingen te nemen die noodzakelijk zijn om de volgende stap      in uw ontwikkeling te maken
* Hoe u negatieve associaties gaat veranderen in positieve 
* Dat u gaat geloven in en - en in plaats van of - of
* Een momentum creëert waar u een noodzakelijkheid hervindt om zelf te veranderen
* De zelfkennis om uw eigen talenten te ontplooien
* Door de ander heenkijken en zijn werkelijke bedoelingen te zien 
* Weten wat werkelijk bij u past
*Zelfsabotage herkennen
* Compensatie onderkennen van uw eigenschappen
* Context en content van uw lichaam begrijpen
* Jaloezie kwijtraken 
* Angsten om te zetten in moed!
* Leven in het Nu
* werkelijke waarheid van het ego.
* wat er voor de relaties je in stand houd en welke relatie je met jezelf hebt.

ISBN  nummer van het boek is   978-90-9026135-5

"Over"
Het bedrijf waar Erik Dielen actief is is selfwatchers BVBA nabij Antwerpen waar je terecht kan voor je levensvragen en evalutie van je relatie met jezelf. zie meer info op www.selfwatchers.be of www.denieuwegedachte.be

"Contactgegevens"
Erik Dielen
erik@selfwatchers.be
0032477254545





selfwatchers BVBA