Ingezonden persbericht


Persbericht

Giel Beelen en Maxim Hartman naar Nieuwe Revu

Hoofddorp, 7-9-2011 - Giel Beelen en Maxim Hartman zijn de nieuwe columnisten van Nieuwe Revu. Beelen maakt iedere week een soundtrack bij een actuele gebeurtenis, Hartman schrijft over zijn liefde voor de vrouw.

Geen vrouw ontkomt aan het harde oordeel van kenner Maxim Hartman (Rembo & Rembo, Omroep Maxim, Ze is van mij). Deze week analyseert hij countryzangeres Taylor Swift, 'met die prachtige poppenkrullen en dat vakkundig geknepen meisjesstemmetje'. Giel Beelen struint wekelijks door zijn platencollectie en YouTube, op zoek naar de best passende nummers bij de actualiteit. De 3FM-dj zocht deze week muziek bij de afgelaste Harley-dagen, dankzij de spanning tussen de Hells Angles en Satudarah. Lezers van Nieuwe Revu kunnen de 3FM-dj corrigeren en aanvullen op Facebook.com/derevu.

Nieuwe Revu met de nieuwe columnisten ligt iedere woensdag in de winkel. Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%).

Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Net5, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Met de toevoeging televisie kan nog meer worden ingespeeld op de multimediale behoefte van de consument en de adverteerder. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van Sanoma Media B.V., een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (