Gemeente Stede Broec

Ontwerp-inpassingsplan en concept landschapsplan Westfrisiaweg ter inzage

07-09-2011 Het ontwerp-inpassingsplan en concept-landschapsplan Westfrisiaweg liggen van 8 september tot 20 oktober 2011 ter inzage. U kunt in deze periode uw zienswijze kenbaar maken. Provinciaal inpassingsplan
De opwaardering van de Westfrisiaweg tussen Heerhugowaard en Enkhuizen verbetert de doorstroming en de verkeersveiligheid en leidt tot een economische impuls voor de regio West-Friesland. De Westfrisiaweg loopt over het grondgebied van 7 gemeenten. In verband met het gemeenteoverstijgende belang hebben Gedeputeerde Staten van Noord-Holland voor dit project een ontwerp-inpassingsplan voorbereid. Dit is een provinciaal bestemmingsplan.

Terinzagelegging
Het ontwerp-inpassingsplan opwaardering Westfrisiaweg inclusief bijlagen, waaronder het concept-landschapsplan, en het ontwerpbesluit liggen vanaf 8 september tot 20 oktober 2011 ter inzage op het provinciehuis van Noord-Holland en in de gemeentehuizen van Heerhugowaard, Koggenland, Hoorn, Medemblik, Drechterland, Stede Broec en Enkhuizen. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, www.noord-holland.nl, en in de bibliotheken van de bovengenoemde gemeenten. Een ieder kan in deze periode zijn zienswijze kenbaar maken.

Meer informatie vindt u over de terinzagelegging vindt u op www.n23westfrisiaweg.nl.
07-09-2011