Gemeente Best

Onderzoek naar woonwensen

07-09-2011

Om de woningvoorraad zo goed mogelijk te laten aansluiten op de woningbehoefte van de bevolking is het voor het gemeentebestuur belangrijk om te weten wat de woonwensen zijn van haar inwoners. Daarom doet onze gemeente weer mee aan het Regionaal Woonbehoeftenonderzoek dat eens in de 3 jaar in alle 21 gemeenten van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) wordt gehouden.

Steekproef
Voor het onderzoek is een steekproef getrokken onder inwoners van de gemeente Best. Als u in deze steekproef zit dan ontvangt u een dezer dagen een brief hierover met de vraag om deel te nemen aan het Woonbehoeftenonderzoek. U krijgt de mogelijkheid om de vragenlijst via internet in te vullen. Als u geen gebruik kunt of wilt maken van internet is een papieren versie aan te vragen.

Deelname van belang
Ook als u géén verhuisplannen heeft, is deelname aan dit onderzoek van belang. De vragen in de enquête zijn zo opgesteld dat ze snel en eenvoudig te beantwoorden zijn. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en kost ongeveer tien tot vijftien minuten.

Prijzen
Als u meedoet aan het onderzoek maakt u kans op Staatsloten of VVV-bonnen die worden verloot.

---