Ingezonden persbericht



- persbericht -

()

CHARLIE SHEEN OP FAMILY GUY BBQ

Family Guy bedenker Seth MacFarlane voor de derde keer op rij Roast Master

De 'Comedy Central Roast of Charlie Sheen' wordt op zaterdag 10 september opgenomen in Los Angeles en gaat in première op maandag 19 september in Amerika en in Nederland een paar dagen later.

Amsterdam, 12 augustus 2011
Comedy Central heeft vandaag aangekondigd dat de maker, schrijver, director en voice-over van "Family Guy" en Emmy Award ®-winnaar Seth MacFarlane opnieuw tot Roast Master is verkozen voor het met een Emmy genomineerde programma The Roast. MacFarlane is aangewezen als Roast Master voor de komende 'Comedy Central Roast of Charlie Sheen'. MacFarlane heeft de eer om als enige drie keer terug te mogen komen als Roast Master. De 'Comedy Central Roast of Charlie Sheen' (# SheenRoast) wordt opgenomen in Los Angeles op zaterdag 10 september. De Roast gaat in première op maandag 19 september in Amerika en een paar dagen later in Nederland op Comedy Central.

"Ik ben erg enthousiast om weer aan het werk te gaan voor Comedy Central met The Roast," aldus MacFarlane. "Charlie is een icoon met een sterk en puur talent dat geconcentreerd is in kleine kristallen die gerookt of gegeten kunnen worden."

Het portfolio van Comedy Central bestaat uit de zender Comedy Central en het digitale kanaal Comedy Central Family. Vanaf 1 november 2011 wordt daar het digitale kanaal Comedy Central Extra aan toegevoegd.

www.comedycentral.nl

###


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.



Ingezonden persbericht