Gemeente Sluis


Onderzoek opvoeders

Alle opvoeders van kinderen tussen de nul en twaalf jaar in de gemeente Sluis ontvingen een uitnodiging van de gemeente om deel te nemen aan een enquête. Deze enquête is bedoeld om de mening van opvoeders te peilen over het basisonderwijs in Sluis.

Heeft u deze uitnodiging ontvangen en wilt u meedoen aan de enquête? Klik dan op de link hieronder en log in met uw persoonlijke code die in de uitnodiging vermeld staat.

Het invullen van de vragenlijst kost maximaal tien minuten en kan tot en met dinsdag 20 september. De gegevens die u invult worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor de onderwijsvisie die de gemeente in het najaar presenteert aan de gemeenteraad. Bent u de uitnodiging kwijt en wilt u meedoen aan het onderzoek? Neem dan contact op met de heer S. Bosman via telefoonnummer 0117 - 457 000.

De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd tijdens de onderwijsbijeenkomst op dinsdag 27 september van 19.30 tot 22.00 uur in de aula van het Zwincollege in Oostburg. Alle opvoeders van kinderen van 0 tot en met 12 jaar zijn hierbij van harte welkom! U kunt zich hiervoor aanmelden via onderwijs@gemeentesluis.nl.

Klik hier om door te gaan naar de enquete 'Onderzoek opvoeders'.