Nostalgische Verkadealbums en Schoolplaten op Huizer dag


Zaterdag 10 sept 2011 Kleurrijke 25 e Huizerdag Huizen NH

HUIZEN, 20110906 -- Op zaterdag 10 sept  wordt van 10-17 uur in Centrum Huizen de 25e Huizer Dag georganiseerd met o.a. de leukste, lekkerste en nieuwste braderieaanbiedingen.  Honderdvijftig marktkramen zullen dan vol liggen met een breed assortiment en een grote variëteit aan sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, kleding, vintage, enz.

Op zaterdag 10 sept  wordt van 10-17 uur in Centrum Huizen de 25e Huizer Dag georganiseerd met o.a. de leukste, lekkerste en nieuwste braderieaanbiedingen.  Honderdvijftig marktkramen zullen dan vol liggen met een breed assortiment en een grote variëteit aan sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, kleding, vintage, enz. Naast veel nieuwe braderiespullen zijn er ook artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd te bewonderen zoals leuke hebbedingentjes, verzamelobjecten, zeldzame boeken, enz.. 

Op een speciale stand voor het dienstencentrum, hoek Voorbaan Waterstraat, is een unieke collectie nostalgische Plaatjesalbums en oude Schoolplaten te bewonderen van verzamelaar Anton Siedsma uit Hoofddorp. Alle verschenen Verkadealbums van Jac. P. Thijsse kunnen daar worden ingekeken, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden verzamelwaar mee naar zijn stand mee te nemen om de waarde te vernemen of de verzamelwaar te verkopen.

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2011 staat het Gooise Huizen geheel in het teken van Kleurrijk met ontzettend veel activiteiten en evenementen op deze jubileum editie.  Voor het totale programma www.huizerdag.nl/huizerdag-2011/programma-huizerdag 
Op zaterdagavond zal, als vanouds, als afsluiting een geweldig feest worden gevierd op Plein 2000 met Wolter Kroes, Hollywood Boulevard en Robbie Williams (Look-a-like)  De Huizerdag, met veel aandacht aan de traditionele en hedendaagse aspecten, is niet meer weg te denken uit de Huizer samenleving. Vele duizenden belangstellenden uit het Gooi en heel Nederland worden op deze 25e Huizerdag verwacht.
Huizen is een heel weekend lang met dit festival het levendig middelpunt van ’t Gooi.

Site www.huizerdag.nl





Ingezonden persbericht