Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 01-06-2011

Radio
TROS AUTOSHOW
Uitzending vanaf zaterdag 10 september
Radio 1 - 14.00 uuur tot 14.30 uur

TROS START AUTOSHOW OP RADIO 1

In het komende radioseizoen start de TROS met een nieuw programma op Radio 1. Vanaf zaterdag 10 september is de TROS AUTOSHOW wekelijks te horen tussen 14.00 uur en 14.30 uur.

Presentatoren en autofreaks Bas van Werven en Carlo Brantsen bespreken elke zaterdagmiddag op geheel eigen wijze het nieuws uit de wereld van de auto. TROS AUTOSHOW is voor iedereen met een passie voor auto's, of voor iedereen die gewoon van luisteren naar bevlogen radiomakers houdt!

Alles kan langskomen: van onbetaalbare sportmodellen tot Chinese koekblikken, van benzineslurpers tot ultragroene elektrische auto's. Het programma heeft elke week een rij-impressie en natuurlijk komen er ook gasten langs. Niet alleen om te spreken over hun liefde voor de auto, maar ook over mobiliteit in een bredere zin en meer algemene ontwikkelingen in de internationale autowereld.

Bas van Werven is de vaste TROS-presentator van het actualiteitenprogramma EenVandaag. Carlo Brantsen is hoofdredacteur van het autotijdschrift CARROS Magazine en treedt als autokenner regelmatig op in diverse media.

Noot voor redacties